Superligaen vender tilbage

Superligaen vender tilbage

Efter 14 dages landskampspause vender superligaen tilbage i weekenden, og det er med flere interessante opgør.

Størst fokus vil naturligvis rette sig imod Parken, hvor det suveræne mesterhold FC København tager imod OB i det, man godt kan kalde en topkamp. OB har vundet sølv to sæsoner i træk, begge gange efter FCK, og er efter en svær sæsonstart og trænerfyring kommet på ret kurs med to sejre i træk og et avancement til tredjepladsen.

Tror man på fynboernes tredje sejr i træk, frister NordicBets odds 5,35 på udesejr. Det ligger klart over gennemsnitsoddset på 4,93. Tror man derimod, at FC København igen viser klassen, kan man spille hjemmesejr til odds 1,70 hos Bet365.

Allerede lørdag bliver det dog spændende at se, hvordan Kent Nielsen klarer sig i cheftrænerstolen hos bundproppen, AaB. Får den tidligere Brøndby-træner en sejr i sin første kamp, på udebane mod Sønderjyske, skal man igen klikke ind på NordicBet, der giver odds 2,85 på det udfald.

Har man større fidus til Sønderjyske, giver Unibet odds 2,65 på hjemmesejren. Det er i øvrigt værd at bemærke, at oddsene svinger meget i denne kamp. Bookmakerne er ikke bare uenige i oddsene, men også hvem der skal bære favoritværdigheden. Den varierer fra bookmaker til bookmaker.

Endelig skal Brøndby forsøge at genrejse sig i FC Nordsjælland. Klubben kan i øvrigt tangere en kedelig klubrekord i tilfælde af et nyt nederlag. Da vil det være det fjerde liganederlag på stribe. Går det så galt, bør sejr til FC Nordsjælland spilles til odds 2,75 hos Centrebet.
asd