Har Magnussen rystet Malaysia af sig? Odds på Bahrain Grand Prix

Har Magnussen rystet Malaysia af sig? Odds på Bahrain Grand Prix

Det danske stortalent Kevin Magnussen kom efter en fantastisk imponerende debut i Melbourne lidt i problem i Malaysia, hvor han på løbets anden omgang kolliderede med den tidligere verdensmester Kimi Raikkonen. Det der mest af alt lignede et hændeligt uheld blev takseret med en tidsstraf, og Magnussen endte på en niendeplads i løbet, således at han i det samlede klassement ligger nummer fem. 

Erfaringen den danske Formel-1 kører høstede i Malaysia gør kun den danske kører endnu stærkere til fremtidige løb., og vi håber, at han er flot tilbage på banen på søndag. 

Formel 1-feltet er nået til 3. afdeling i FIA World Championship, Gulf Air Bahrain Grand Prix, der på søndag køres på Bahrain International Circuit i Sakhir. Løbet kan i år fejre 10 års jubilæum, og for at markere denne milepæl køres det i mørke, ligesom Singapore Grand Prix.

Sidste år vandt tyskeren Sebastian Vettel - kan han gøre det igen, og hvordan går det Kevin Magnussen?

Tror du at Kevin Magnussen vinder, så giver unibet odds 125.00 på det udfald. Favorit til at vinde løbet er Nico Rosberg til odds 1.75, mens Lewis Hamilton giver odds 1.85 for en sejr. Hælder du mere til, at Sebastian Vettel genvinder Bahrain GP, så giver unibet pengene tilbage 50 gange på det resultat.

Der er masser af andre odds som f.eks. heads-up, hvor Kevin står til odds 2. 60 mod Jenson Button. Du kan også spille på om safety-bilen bliver brugt, og her giver et nej odds 1.45 og et ja odds 2.60.
asd