Blanding af jyder og københavnere vandt Hold-DM

Det blev en fin blanding af jyder og københavnere, der med holdet ’Flodhesten er muligvis en hest’ vandt Hold DM, der løb af stablen i weekenden hos Ordrup Pokerklub.

Siden 25. januar har lidt over 100 hold dystet gennem 16 runder på Ladbrokes plus finalerunder om at kunne smykke sig med titlen som Danmarks bedste pokerhold.

Vinderholdet med det lidt specielle navn er en sammenblanding af fem københavnere og tre jyder, som har kunnet spillet sammen uden problemer, idet turneringerne har været afviklet online.

Sejren blev hevet i land efter et udskilningsheat og tre finalerunder, som først fandt sin afslutning omkring klokken fire natten mellem lørdag og søndag og efter ca. fem timers forsinkelse. En dag med ca. 19 timers næsten uafbrudt poker.

”Vi har prøvet at lægge blindstrukturen, som vi også gjorde online. Men folk har spillet ultra-tight og tænkt: ’Nu skal jeg ikke dumme mig, for jeg skal tjene point til holdet’,” forklarede turneringsleder Kim Nielsen, der var godt tilfreds med turneringens forløb, selv om det var første gang, han stod i spidsen for så stort et arrangement.

De 10 finalehold fra weekendens finalestævne kommer til at udgøre næste års Elitedivision (placering fra weekendens DM):

1 Flodhesten er muligvis en hest
2 Team Texaspoker.dk
3 Team Esbjerg
4 Team Roskilde
5 AA - Ama'r Allstars 
6 RPM Put & Take
7 Slagelse Poker-Lounge
8 Str8 2 EPT
9 Århus Gunners and the FL Fish
10 BAD BEAT BOYS

asd