Ingen straf til Gold

Det kan nok være, at en vis Jamie Gold forstod at skabe opmærksomhed omkring sig selv sidste år. Først vandt han over 70 millioner kroner, så røg han ind i en drabelig tvist om pengene, og endelig afslørede hr. Gold, at han ved to lejligheder havde brudt WSOP's regler på vejen mod den store sejr.

Ingen konsekvenser
Først viste han en modstander et af sine kort, og senere fortalte han en anden modstander, hvad han havde på hånden. Intet WSOP-personale overværede dog nogle af hænderne, og dermed kunne Gold ikke få en 10 minutters straf væk fra spillet, som han retmæssigt skulle have haft.

De høje herrer fra WSOP har siden talt med Gold og set video fra overvågningskameraerne igennem og er nået frem til, at Gold ikke bevidst forsøgte at omgå reglerne.

Skal ikke ske igen
"Vi er ikke alene imponeret over Jamies anger, men vi er også bevidste om, at intet WSOP-personale var vidne til overtrædelserne og greb ind, da overtrædelserne fandt sted," udtaler Jeffrey Pollack fra WSOP og tilføjer:

"Men på samme tid må jeg understrege, at vi ikke vil lade lignende situationer gå upåagtet hen, og at vi vil gøre en stor indsats for, at det ikke gentager sig i andre WSOP Events." 

  

asd