Mikkelsen til Full Tilt

Mikkelsen til Full Tilt

Mads Mikkelsen, der spillede Bond skurk i den seneste broccoliproduktion har altid været bidt af poker og efter Bond succesen spillede han da også med i EPT i København. Mikkelsen der blev kendt som skuespiller i filmene "Pusher" fik en kometkarriere med flere store roller i internationale film.


Men nu har hans poker evner åbenbart nået holdet bag Full Tilt og han præsenteres i morgen, som det nyeste danske skud på det ellers stjernespækkede hold.


"Jo det er rigtigt at Mads bliver en del af holdet. Jeg har i lang tid arbejdet sammen med Mads om at få dette realiseret så vi er meget glade. Mads er jo ud over at være en stor skuespiller også en fantastisk go pokerspiller, så det skal nok gå hen og blive sjovt" siger Gus Hansen.


Mads selv er dog mere beskeden. "Jooo.. nu var det sådan set meningen at vi ville lade det sive stille og roligt, men det er da klart at det nok vil trække flere artikler i Danmark end i resten af verden, men jeg er meget stolt af at få denne chance og vil gøre alt for at blive en del af holdet". Mikkelsens første optræden i Full Tilt skjorten bliver ved WSOP 2007 Main Event, hvor han sammen med forventede 10.000 andre spillere skal kæmpe om en rekord stor præmie.

asd