Kongsgaard: Det er ikke en tøsebrille

Kongsgaard: Det er ikke en tøsebrille

Den nybagte mangemillionær Søren Kongsgaard har i de sidste par dage været ufrivillig genstand for en intens solbrillehetz.

Kommentatorerne på EPT-live-transmissionen har i den grad hånet danskerens store Dolce og Gabanna solbriller.
"Han er sgu da kommet til at købe damemodellen", lød det således fra kommentatoren under finalen, hvor Kongsgaard kun sjældent tog sine briller af.

Medkommentatoren Greg Raymer, der ikke selv er kendt som det store modeikon, var dog i tvivl, men han syntes bestemt, at brillerne var en anelse 'girly'. Men hvor andre opererer med tvivl, så bruger ACE fakta!

Søren er du kommet til at købe en tøsebrille?
"Nej, det kan jeg garantere dig for. Det er en vaskeægte herremodel og derfor er jeg ikke til grin", siger en tømmermandsramt Søren Kongsgaard til Acemag.dk

Søren har selvfølgelig festet hele natten efter han scorede Danmarkshistoriens fjerdestørste pokergevinst (kun overgået af Gustav, Carlos og Grundtvig) på 4.5 millioner kroner.
"Jeg fik udbetalt et lille forskud, men det var mere end rigeligt til en seriøs god bytur!".

Søren blev nummer tre i finalen efter Gavin Griffin og Mark Karam, og selvom danskeren altid går efter sejren, så er han alligevel godt tilfreds.
"Det var uden tvivl de to bedste spillere ved bordet, og som finalen udviklede sig, kan jeg ikke tillade mig at være skuffet. Jeg er glad og stolt over min tredjeplads", slutter Kongsgaard.

Stort tillykke til Kongsgaard!
asd