Hjemmesejr Irish Open

Hjemmesejr Irish Open

Selvom Roland de Wolfe (billedet) turneringen igennem formåede at skrabe rigtig mange chips sammen, blev det til en (næsten) lokal sejr, da Marty Smith fra Belfast sent mandag aften kunne kåres som den 26. vinder af Irish Open.

Efter mere end to timers heads up spil mod Roland de Wolfe, lykkedes det for Martin Smyth at vinde Paddypowerpoker.com Irish Open 2007. Roland de Wolfe var ellers klart mindst, da final table blev skudt i gang, men det lykkedes altså igen for Ulven at stikke næsen helt frem - blot for at blive skudt ned til allersidst mod Marty Smyth fra Belfast.

I den afgørende hånd sad begge med et lavt par - de Wolfe med par tre og Smith med par to. På turn kom der dog en to'er sejlende til Smith og det var noget hjemme-publikummet kunne lide og ganske kort efter er det slut.

Canadiske Sorel Mizzi, som startede final table med en kæmpe chiplead, sluttede som nummer tre.

Der var oprindeligt €650.000 til vinderen, men med fire spillere tilbage (Roland de Wolfe, Sorel Mizzi, Marty Smith og Danny McHugh) blev der ingået en deal.

Efter hvad Ace erfarer blev dealen indgået således, at præmiepuljen blev splittet efter størelsen af spillernes chipstacks, da chipcounts var således:

Danny McHugh   1,145,000
Sorel Mizzi          2,970,000
Marty Smyth      1,615,000
Roland de Wolfe 1,340,000

Der var €1.360.000, der skulle splittes (minus €100.000 som de efterlod i potten til vinderen). Så selvom Sorel Mizzi røg ud på en tredjeplads, kan han meget vel have cashet den største præmie.
Det skal dog nævnes, at fordelingsnøglen i dealen endnu ikke er 100% konfirmeret. 
asd