Vind en nat med Ulrik og Camilla

Vind en nat med Ulrik og Camilla

Og $1.000 at snolde for... Ace har i samarbejdet med Unibet arrangeret en lille eksklusiv træningssession med det fynske pokerpar Ulrik Pedersen og Camilla Denning, der tilsammen har været på så mange finaleborde, at de burde skamme sig...


Søndag den 29. april vil Ulrik og Camilla således gøre alt, hvad de kan for, at den heldige vinder får mangedoblet sine $1.000. Hele dagen og natten igennem vil de afsløre alle deres moves og strategier for succesfuld turneringspoker - og ikke mindst vil der blive rig lejlighed for at lære at spille vindende 7 Card Stud.


Da vi i sidste måned lavede et lignende arrangement med Martin Wendt, fik vores vinder, Thomas, næsten 10.000 kroner med sig hjem efter nattens strabadser!

Så hvis du kunne tænke dig at vinde en potentiel formue og ikke mindst blive en endnu bedre pokerspiller, så deltag i turneringen nu på lørdag den 14. april klokken 20:00 på Unibet.com - vinderen får retten til en nat med Ulrik og Camilla + $1.000, og det er selvfølgelig helt gratis at deltage.

Password til turneringen er: acespecial


God fornøjelse!

 

asd