Mikkel: Jeg er en happy camper

Mikkel: Jeg er en happy camper

Mikkel Madsen sluttede som nummer 20 i årets main event, og Ace har selvfølgelig lige brugt en lille halv time til at lave et spændende interview med ham. Og hvor man ser mange spillere være meget, meget skuffede lige efter deres exit, så var Mikkel glad og stolt.
"Jeg er en happy camper nu, det kan jeg godt fortælle dig. Jeg er stolt, og det har bare været den fedeste oplevelse," siger Mikkel, som cashede $333.490 for sin fremragende indsats.

Hvis det ikke var for en vis Hr. Hilm, så ville Mikkel have sat dansk WSOP-rekord. Og da der var 36 spillere tilbage (Ricki Nielsen blev sidste år nummer 35, red.), var det faktisk noget, som Mikkel tænkte over.
"Ja, det gjorde jeg. Og det var da bestemt en rekord, som jeg ville have været meget, meget stolt af, men jeg synes, at det er fedt, at Philip klarer sig så godt. Han har spillet fremragende. Stor respekt. Jeg håber virkelig, at han vinder det hele," siger Mikkel Madsen.

Du kan læse et stort interview - det netop overståede interview - med Mikkel Madsen i næste nummer af Ace. Her kan du for eksempel høre hvem Mikkel skal betale halvdelen af sin gevinst til. Hvordan han havde det, da han røg i en sandwich mellem Gus Hansen og Scotty Nguyen. Og hvad det definerende øjeblik var for ham i WSOP 2007. Og meget, meget, meget mere.

It's gonna be a good one!
asd