På final table i Svendborg

På final table i Svendborg

Så skete det endelig. Ace kom på final table - i fjerde forsøg.

På vores rundtur til landets pokerklubber kom Ace-mobilen forbi Players Lounge søndag aften. Med lutter skuffelser i bagagen var holdet inden vi nåede Svendborg blevet forstærket med Jacob Juhl.

Den rutinerede pokerspiller startede dagen med et ganske underholdende indslag med en løftet pegefinger om hele tiden at have styr på sin økonomi, når man spiller poker. Derefter indførte han begrebet snakke-poker, hvor det handler om, at få snakket sine modstandere ind i en pot. Det gjorde han så godt, at han i en af de første hænder fik en spiller til at gå all in i mod sig. Juhl sidder med nut-straight i mens hans modtander tror, han har en højere straight. Problemet er bare, at han kun kan mønstre 4 kort i rækkefølge. Og der skal som bekendt 5 kort til en straight. Se det er effektivt snakke poker!

Men det var stort set også, hvad det kunne blive til for Jacob Juhl, der måtte forlade turneringen på en 12. plads.

26 stillede til start. Det var en såkaldt bounty-hunter turnering, hvor hver spiller havde en bounty på sit hoved. Så når man blev slået ud, så var der kontant afregning til bødlen samtidig med, at hans hoved blev mere værd. Så af de 250 kroners buy in gik de 100 til bountys og resten til præmiepuljen. Ret morsomt koncept.

Ace-mobilen stillede med fire spillere. Og selvom det piner mig at skrive, så var det kun undertegnede, der skulle sørge for, at vi kunne gå derfra med nogenlunde oprejst pande. 

Selvom det heller ikke denne gang blev til en placering i pengene, så nåede vi da på final table.

Men også kun lige. Jeg sidder med den mindste stack, så  i første hånd på finalebordet kigger jeg ned i par 9, og så er det bare at skubbe. Jeg bliver kaldt af big slick, der rammer en konge. Det blev ikke til penge. Til gengæld fik jeg sat eks-praktikant Søren på plads, så det nu er redaktøren, der har det bedste resultat.

Det blev fejret med stegt flæsk og mørbradgryde ved det smukke Svendborgsund.

I aften går turen til Vejle, hvor vi i aften stiller op til en gang nye tæsk. Denne gang bliver holdet forstærket endnu en gang, da vinderen fra EPT i Warszawa, Peter 'Zupp' Jepsen og hans kæreste Frida.

Men inden da, så skal vi lige have sat tingene på plads i en gang minigolf.

Fortsættelse følger   

 

 

asd