Juhls klumme: Sensation i Holstebro

Juhls klumme: Sensation i Holstebro

(WAUW POKER, HOLSTEBRO)

Wauw Pokers ACE Mobile fortsætter sin tour de poker-force gennem det ganske land. I går var der touchdown i Holstebro. Og lad det være sagt med det samme: succesen - efter at undertegnede har sparket noget liv i kludene på de oprindelige hængemuler – fortsætter … HELT uhæmmet og HELT skånselsløst!

I går med et sensationelt gennembrud fra en ganske overraskende kant af!

Lad os dog lige, inden vi afslører overskriftens historiefortælling, sætte et par ting på plads. De førnævnte 'oprindelige hængemuler', nemlig ACE's rare men pokerharmløse crew, desværre suppleret med Wauws egen Pokermanager, Simon, er STADIG en samling pokerbistandsklienter på lifesupport. Gode mod dyr og børn er de, og de spiller utvivlsomt en god gang Bedstemor med Slaw i, men så snart der bliver sagt RAISE, så bliver bleerne fyldt op.

Mine rejsefællers kollektive nedtur og Brøndbylignende mentale tilstand havde jeg ligesom luret, da jeg steg på Mobilen i søndags, så jeg havde hidkaldt forstærkninger, ifald at jeg selv skulle blive bad-beatet i Holstebro.

Enter Holstebro Banegård 18.10, Wauws gæstestjerne: Peter Zupp Jepsen! Online highroller, EPT vinder fra Warzawa, Irak-warrior, muskelbundt, min hade-ven, giga-muppet … men ved Gud en gut, der kan kende forskel på ruder 2 og klør konge.

I fællesskab bør én af os kunne lave et resultat, der placerer Wauw pro'erne på danmarkskortet. Jeg havde ligesom selv med sejren i Vejle sat tingene på plads for Wauws fortræffeligheder, men da jeg enormt gerne vil lukke en deal med Zupp som officiel Wauw-spiller, fordi han helt ærligt er en karismatisk og potentiel spændende ambassadør, så skulle han her i Holstebro bevise, før han permanent kan pryde sig med logoet, at han kan mere end at bande og svovle og trykke den af verbalt.

Zupp er på mange måder en abe, en dygtig en bevares, men han har trods disse genetiske flaws, en allestedsnærværende fordel: han har altid, jeg mener ALTID, sin aldeles yndige, svenske kæreste Frida med.

Havde jeg bare været 50 år yngre havde jeg slået ham ihjel for at binde hendes sko. Ikke bare er Frida et knock-out, men hun har tillige det mest charmerende væsen, man kan forestille sig. Hun er sød, varm, uprætentiøs og positiv og som følger: enorm populær på EPT Touren, hvor hun arbejder som professionel massøse. Men pokerspiller er hun nu ikke.

Ikke destomindre havde Wauw Poker osse købt en buy-in på vegne af Frida hos de superflinke folk i Holstebro. 220 kr lige lukt i lokummet tænkte jeg .. but wtf.

Jeg havde jo osse givet Simon lov at forsøge igen!

Well … Frida vandt turneringen. !!!!!!!!!!!????????????????????????

En 200 kr NL, freeze out var det rene barnemad. Slam-Slam. Low-stacked hele vejen igennem det 40 mand store felt, hvor Zupp røg på et flushdraw meget meget tidligt og jeg selv tabte et coinflip med 99 mod AQ minutter efter. (Behøver jeg at sige at SAMTLIGE af de andre Moiblister osse var toast temmelig hurtigt?). No problemos for Frida-pigen. Med raises og flere bluffs og et enkelt suck out (JT mod AJ) dansede hun med sin i øvrigt skadede hånd hele vejen frem til HU, hvor hendes AA lavede babymos ud af modstanderens A6.

En sensation, hvis jeg nogensinde har set én. 39 spillere, deriblandt Danmarks Pokerdronning, Pernille Ravn, der selv spiller en mean poker, sat til vægs af en vaskeægte amatør. Det er lige før statsadvokaturen kan bruge denne hændelese til at få sat Hostrup bag tremmer?

Eller hvad? Gemmer der sig i Frida en rigtig pokerspiller? Jeg ved det ikke, men jeg ved i hvertfald én ting: som tingene står lige nu lukker Wauw meget hellere en permanent deal med Frida end med Zupp. Trøjen klæder hende bedre, hun råber mindre op og så har hun den vindermentalitet der skal til for at kunne sætte Wauw på verdenskortet. Zupp selv? Welll … han får to chancer mere: i aften i Kolding og i morgen i Silkeborg. Og hvis han opfører sig pænere end i går, hvor vores verdensklasse-værter måtte lægge øren til en del hylen under det HU-spil Zupp og jeg muntrede os med, så får han lov til at komme med som 'Frida Wauws' hang-around.

Til slut skal der lyde en tak for en flot eftermiddag hos Pernille Ravn og John.

Må Floden være jer alle nådig

 

 

 

asd