Ace-mobilen i Kolding: Wauw-Simon trak sorteper

Ace-mobilen i Kolding: Wauw-Simon trak sorteper

Næstsidste stop på ruten, Kolding. Ace-mobilen skulle forsøge at hente den tredje sejr på stribe i Kolding Pokerklubs fornemme lokaler. Disciplinen var endnu en omgang Texas Hold'em.

Der var endnu mere på spil denne aften for bussens medlemmer. Første mand til at tage retræten i turneringen ville nemlig vinde den noget tvivlsomme ære at skulle bære et forklæde med bryster på til den sidste turnering i Silkeborg. Mon ikke denne interne konkurrence ville kunne presse os alle til finalebordet?

Sådan gik det bestemt ikke. Bussens Wauw-mand Simon følte allerede i første hånd trang til at gå all-in. Uden held og dermed første mand til at forlade turneringen. Vi er mange, der glæder os til at se Simon i kostumet i aften.

Ellers var der ikke meget at skrive hjem om denne aften. Svenske Frida kunne ikke følge op på kraftpræstationen i Holstebro, og Aces egen Martin Grønnehøj sluttede lige uden for top 20 i sin come-back turnering. Jacob Juhl leverede bedste resultat, da han nåede frem til finalebordet. Der var dog blot tale om et fransk visit ved bord nummer 1, da han var første mand til at forlade det igen.

En lang uge slutter i aften, når vi rammer Silkeborg. Sidste chance for at hente hæder til teamet.
asd