Juhls klumme: Wauw's pokermanager skriver historie

Juhls klumme: Wauw's pokermanager skriver historie

Juhls klumme: Pokermanager fra Wauw skriver historie
(WAUW – Kolding onsdag)

AF JACOB JUHL

Efter back-to-back sejre i Vejle og Holstebro ved hhv undertegnede og Wauws top-hotte, mega charmerende pokerdiva, Frida, blev ACE Mobilens næstsidste stop – denne gang i Kolding – kun belønnet med en finalebords-optræden.
 
Igen var det en Wauwer og IKKE en ACER, der nåede så langt i det 57 mand store og faktisk temmelig stærke felt: nemlig undertegnede. Selv om vi tilsammen – Acere og Wauwere – udgør et team, så siger det næsten sig selv, at der er en vis intern rivalisering i Camperen. En kamp som Acernes værgeløse folk nu allerede har tabt så stort, at det får det stockholmske blodbad til at ligne en ligegyldig hudafskrabning. Skulle en Acer vinde i aften i Silkeborg, hvilket vil ske cirka ligeså mange gange som der vil være fem torsdage i en uge … ja, så er de stadig milevidt bagud. Nå, fred være med de rare skribenter. Ingen er forpligtet ud over evner og forstand.

Jeg vil spare jer for nogle svedige pokerhænder fra min kant af og nøjes med at konstatere, at der i slutfasen blev trådt så meget på pedalen, at jeg helt sikkert var blevet indlagt med røde papirer på den lukkede afdeling, hvis der havde været et poker-doktor tilstede. Min eneste undskyldning for at ryge ud lige før pengene er, at Wauws gæste-pro, Zupp, var så brandvarm for at komme i gang med noget småspil HU, at han pressede på for at få mig til at buste ud.
Nej! Aftenens historie er ikke mit eget selvglade jeg … den ligger et helt andet sted. Og desværre er det en Wauwer, der spiller hovedrollen som antihelt i fortællingen! Vi spoler lige filmen tilbage til nogle timer efter frøken Frida Wauws triumf i Holstebro:

Camperen er i nattens mulm og mørke på vej gennem det jyske landskab. Gennem det tågede og af lygterne flot oplyste sceneri borer dyret sig i jævn gallop med kurs mod Munkebjerg Casino, men da der er langt til home base finder børnene bag i Mobilen ud af, at de er sultne og tørstige. Chaufføren (mig selv) opdager en åben tankstation, og kort efter er den tømt for alt. Sjældent har jeg set et menneske købe så meget mad som Zupp! Jeg vil æde min Wauw-trøje, hvis ikke den herre huser en stor, led bændelorm i sit indre. Det var et sidespring. Tilbage til den ulykkelige historie.

På vej ud af tankstationen opdager hr. Simon 'Wauw Poker Manager' Langeland en kreation, som han simpelt hen ikke kan stå for. Nemlig en beklædningsgenstand (et køkkenforklæde), hvor designeren har været på crack og exstacy: et par gummi-dame-bryster er nemlig sat på som pynt? "Den skal første mand ude i aften i Kolding have på i Silkeborg", bedyrer tossen. Han tager et sip af væsken i sin dåse, dykker ned i lommen efter penge, og kort efter er Camperen nu udstyret med et par plastic-patter på et køkkenforklæde! Må jeg være her?

Det siger sig selv, at det ikke var noget snart move af den ellers så begavede – om end temmelig pokerhæmmede – manager. For hvad er det lige Simon har præsteret på sin tour?

Næstved: nummer pap.
Bovrup: nummer chokolade.
Odense: farvel og tobak.
Svendborg: nummer pap.
Vejle: goddaw mand økseskaft.
Holstebro: vi fortsætter stilen: nummer TOTALT pap.

Næste aften:
Da vi ankommer til den labre klub i Kolding og har fået foretaget os vores buy-ins til aftenens 300 kr. NL freeze out er det tid til et par ord. Jeg udlover en bounty på Frida (hendes trøje), en bounty på Zupp (500 kr) og aftenens vært, Alex, udlover så en tilsvarende 500 kr.s bounty på mig og anti-virus programmer på alle øvrige af os gæster. ACE donerer abonnements-bountys på os alle, men jeg må naturligvis osse fortælle om, hvor vigtigt det er for os alle ikke at blive slået ud som første mand, da plastic-patterne er hevet med ind i klubben. Der bliver forståeligt nok løftet et øjenbryn eller to: de ER skøre de københavnere. Jeg er temmelig flov, men en mand er en mand, og en bagdel er en bagdel: så jeg må forklare, at det nu engang er en aftale os imellem.

Simon er kommet til bords med både Zupp og Martin fra ACE. Der gi's kort. Dealer er Zupp. Bettingen går hurtigt derudad, med Simon Plastic-Patte som styrmand … og inden vi overhovedet kan nå at stave til Wauw, er vores legendariske manager kommet All-in på et:
3-4-6 rainbow board.

Simon vender en OK hånd (tak for det, trods alt) … nemlig KK.
Modstanderen har lagt sine 5.000 ind på 77.
Der råbes og skriges ved bordet. Simon er oppe at stå. Jeg flyver osse derover. Første hånd ??!! WTF. You have to be kidding. Jeg ser boardet og håber så inderligt på en 5'er eller en 7'er (jeg skal i hvert fald IKKE sidde med den helvedes-kreation på oppe i Silkeborg) at jeg frygter mine tanker er så højlydte, at det kan høres. Zupp har det lissådan:
"Det er mig der gi'r kort," gnækker Simons 'makker' og fortsætter med håbefuld stemmeføring … "mon ikke vi kan finde en lille 5'er?
BANG! HOKUS-POKUS! Det smukkeste syn i verden materialiserer sig for mine og Zupps øjne.

Et fikst lille bundtræk fra Zupps side får nemlig den dejligste lille 5'er, jeg nogensinde har set, til at vride sine labre former ned på klædet. Riveren er ikke en af dækkets to sidste 7'ere – til dele-potten, og Simon er ude. I første hånd!

Smart move Bøv! Jeg skal nok sørge for en fotograf oppe i Silkeborg. Det kan du bide spids på.
Derefter er aftenen bare morsom. Presset har ligesom fortaget sig. Zupp ryger hurtigt. Så dejser Martin omkuld, fulgt af Jannick og så Frida. Som sagt ryger jeg selv ud på FT, men aftenen er reddet.
En kæmpe tak fra Wauw og ACE til Kolding for den flotte velkomst og den professionelt afviklede turnering. Kom ikke og sig at poker ikke kan være hyggeligt. Det beviste de til fulde i Kolding!

I aftenen er der så dømt SIKKER sejr til Wauw i Silkeborg, idet silkeborgenserne har annonceret en PL Omaha re-buy turnering. En disciplin, hvor både Zupp og især jeg er deciderede eksperter. Vi kan ikke forestille os andet end endnu en Wauw triumf. Eneste faktor der kan ødelægge denne profeti er, hvis synet af den barmfagre Simon får os mentalt ude af balance!
asd