Kongsgaard: Dejligt at vinde igen

Kongsgaard: Dejligt at vinde igen

Det var en særdeles tilfreds Søren Kongsgaard, Ace fangede på telefonen ovenpå hans sejr i side-eventen ved EPT i Barcelona.

"Det føles som en dejlig fornemmelse at vinde en turnering igen. Det er ved at være lang tid siden sidst - både live og online," fortæller Kongsgaard, der senest triumferede ved en tilsvarende side-event ved EPT i København i januar.

Danskeren beretter om, at kun få kendte ansigter havde fundet vej til turneringen, der i alt havde 319 deltagere. Der var især tale om tightspillende low-rollere fra Spanien og skandinavien, hvilket "Kongen" ikke var sen til at udnytte.

"De var nemme at læse, så det handlede om vinde nogle små pots og dermed få bygget stacken op. Da blinds senere blev højere skulle den bare ha' fuld gas," opsummerer Kongsgaard, der var ved at miste tålmodigheden, da der blev spillet særligt tight inden "boblen".

"Det var helt utroligt! Jeg tror, vi spillede otte hænder i timen, og det er måske en overdrivelse. Folk ville bare i pengene," fortæller Kongsgaard.

Danskeren, der for tiden er bosat i netop Barcelona, vender snuden mod København i weekenden for at deltage i DM. Turneringen bliver bestemt ikke mindre attraktiv af at få deltagelse af danske esser med dugfriske EPT-toppræstationer i bagagen.






asd