En succeshistorie fra ship_it_bitchh

En succeshistorie fra ship_it_bitchh

Ace-redaktionen holder altid af at høre en god historie fra den store vide pokerverden. Vi har modtaget denne fra Michael Qvist, der havde en succesrig søndag nat hos PartyPoker:


"Var i gang på stars og party. Var mest koncentreret om stars, og kom hurtigt i gang der. Ryger dog mellemvejs og har så kun party tilbage. Party gik lidt skidt i starten, men jeg foldede ret godt ned til 200 mennesker tilbage.


Tabte penge på mit bouble spil - så måtte sidde lidt stille efter bouble
sprang.


Ved 20-30 spillere tilbage, tager jeg nogle preflop beslutninger all-in med 10J hvor BB vågner op med AK, men jeg trækker ud på ham. Hen mod finale bordet sidder jeg ret stille - som næsten CL. 1½ måned efter vegas turen, synes jeg nu det er dejligt, at min sky med usrub er på vej væk online - jeg er begyndt at ramme, når jeg er foran - men
så også lidt engang imellem når jeg er slighty bagud ;-)


På finalebordet rykker SB ind med stacken, som jeg insta caller med K3
hjerter, da han ikke er så stor. Han har 10-10 og jeg rammer min K. Så lidt en heldig *** igen, men jeg takker ikke nej til denne faktor. Min BB lader folk faktisk være i fred fra nu af - nu har de set jeg er lidt
af en psyko, ha ha.


Jeg er nu sulten efter en sejr, og spiller touren færdig med 2 gode venner på railen. Vi hygger og ser de andre lave nogle all ins.


5 mand tilbage raiser A9 i 1st position, hvor jeg sætter ham all in. Han har lagt 180.000 og skal betale 500.000 mere. Det gør han, og mine 88 holder ikke denne gang.


Jeg er short, samme med 2 andre der har ca. 350.000 nu. Jeg stjæler en hånd og doubler hånden efter med A10 mod CLs KQ. Har nu næsten en mill igen, hvor jeg får KK i BB. CL har nu A10 off i SB og vi kommer til midten, og jeg holder hjem.


Resten af touren er der lidt chips, der flyver til højre og venstre, og pludslig sidder vi så HU.


Jeg har aldrig lavet et flot resultat i en søndags tour endnu, men klokken er mange, og jeg spøger ham om vi skal lave deal. Han siger "no" og jeg siger "Well then I will make an ugly hit on you" og griner ondt i chatten. Først griner han tilbage - men ved ikke at jeg mener det. Han hejser lidt efter til 400.000, og jeg giver all in på nakken med K5 klør, og han betaler insta med A10. "Man har vel lov at være en heldig ***", tænker jeg, da jeg ender med at ramme hele 3 Konger, 1 på flop, turn og river.


Resten var en ren formuliatet i mine øjne, jeg presser ham godt, og vi ender all-in med Q5 til mig og Q6, da han er short. Jeg demonstrere mine donk-skills endnu engang ved at ramme en flot 5er derude.

Endelig - kan jeg efter at have prøvet EPT tour, Holland tour, DMs, og en WSOP, og utallige gode sejre og andre pladser i mellemstore onliners nu skrive mig på som vinder af en større søndags turnering."


Mvh

Michael Qvist aka ship_it_bitchh på party

asd