Den italienske regering vil legalisere poker

Spørgsmålet om legaliseringen af poker er på dagsordenen i de fleste europæiske lande i disse tider. Således også i Italien - og det tegner lyst. Den italienske regering offentliggør i næste uge deres definition på dygtighedsspil, og det ventes, at poker vil falde inden for denne kategori.

Regeringen lavede i fjor noget at en uvending, da man først gjorde spillet illegalt for senere at acceptere det. Men nu tyder noget altså på, at man i støvlelandet en gang for alle har overbevist lovskriverne om, at poker er et dygtighedsspil. Præcis som vores egen Frederik Hostrup havde succes med at gøre herhjemme - i hvert fald i første omgang indtil sagen bliver genoptaget efter anken. Nu kan italienerne i den kommende uge se frem til en endelig afklaring, der vil tegne billedet fremover.

Italien betegnes som et af de pokerlande, der er i størst fremgang netop nu. Den forgangne uge bød således på en WSOPE triumf til Dario Alioto i Omaha eventen, og tilmed blev Dario Minieri indlemmet i PokerStars' stald af stjernespillere.






asd