Høgh, Wrang og AlexKP præsterer store cash

Det var en god dag i går, hvor the 4th var med flere af de danske pokerspillere - specielt i $320 Wednesday PLO blev det til flotte cash. Ud af de 227, der spillede med i turneringen, ramt både Alexander 'AlexKP' Pedersen og Jannick 'EDWARDHOPPER' Wrang finalebordet. Jannick Wrang checkede ud som nummer fire med et cash på $5.448.

Endnu bedre gik det AlexKP, der spillede sig til heads up mod en tysker. Sejrn gik desværre til tyskeren, men et cash på $10.896 som runner up er vel heller ikke at kimse af.

Høgh'en igen flyvende

Som så ofte før har Andreas 'hoegh93' Høgh igen spillet et flot cash hjem. I går spillede han med i $215 Battle Royale Progressive KO, og i et felt på 1.127 spillede han sig på finalebordet. Det blev til dansk bronze og Høgh høstede $9.993 for placeringen og $3.407 i Bounty, ialt omkring 87.000 gode danske kroner. Der var fin international deltagelse på Høgh's finalebord, hvor han var i selskab med spillere fra henholdsvis Mexico (vinderen), Holland (runner up), Letland, Litauen, Argentina, Rusland og Rumænien.

Det blev til dansk guld i Hot $82 Turbo. 'Marcus280994' spillede sig hele vejen til heads up, hvor han indgik en deal med 'Beth Abbey' fra UK. 'Marcus280994' vandt turneringen og cashede $2.514.

'holwas' var også på spil i går. Det blev til en 2. plads til $2.765 i Big $27 og et mindre cash som nummer 9 i $22 Bounty Builder.