Danske Spil går benhårdt og målrettet efter ludomaner

Danske Spil går benhårdt og målrettet efter ludomaner

Danske Spil er gang på gang havnet i mediernes søgelys på grund af deres slatne forretningsmoral. I kioskerne sælger de til skrabelod, Lotto og odds til børn, selvom alle andre spilleselskaber er underlagt en regel om kun at sælge til personer over 18 år. Derudover fik Danske Spil på nakket for brug af sort arbejde og accept af indtjening af sorte penge i deres spillebuler rundt omkring i landet..........for bare at nævne to af utallige eksempler på Danske Spils dårlige moral og udnyttelse at deres delvise monopol. 

Nu er det statsejede selvskab så havnet i en shit storm fordi de meget målrettet går efter at genaktivere ludomaner - Danske Spil har lavet markedsføring over telefon, e-mail og brev til aktive og tidligere spillemisbrugere. Læs hele artiklen 'Hård kritik af Danske Spils lokke-breve: - En rigtig, rigtig dårlig praksis' her på tv2.dk 

Her på redaktionen finder vi det grotesk, at Danske Spil stadig har monopol på at udbyde spil på Bingo, Heste, Lotto m.m - alt egrundet med, at Danske Spil jo passer på borgerne i det danske samfund. Giv nu markedet fri konkurrence til gavn for forbrugerne. 

By the way - pæn stor gevinst i sigte i OnsdagsLotto spil med her - men spil nu kun for et beløb, som du har råd til at tabe!

Mener du i øvrigt, at du kan gøre det bedre som administrerende direktør for Danske Spil, så er stillingen ledig - søg jobbet her!

asd