Rasmus 'Powergolf' Zerr vinder Super Tuesday og 435.000 kroner

Rasmus 'Powergolf' Zerr vinder Super Tuesday og 435.000 kroner

Rasmus Vejbæk Zerr viste igen i går, at han hører til blandt toppen af toppen af de danske pokerspillere, selvom han ynder at sige 'jeg er jo bare en amatørspiller'. Rasmus, der spiller under nick 'Powergolf' rammer tit og ofte et finalebord, og i går var det et af de bedre - og lad os bare sige, at han var godt spillende og lavede hole-in-one.

I går spillede han med i dagens største tour på PokerStars, nemlig Super Tueday, hvor han i et 337 stort felt gik hele vejen og vandt turneringen og de medfølgende $64.670 i førstepræmie - omkring 435.000 danske kroner.

Heads-up duellen mod 'Keiruja' fra UK varede omkring en times tid, og i den sidste hånd raiser Rasmus på knappen til 200.000, som modstanderen kalder.
Flop kommer med 6s8s10d. 'Keiruja' checker og Rasmus byder 200.000, hvorefter UK-gutten går all in med 1.311.246............og den kalder 'Powergolf'.

'Keiruja' sidder med 8d5c og har et par i 8'ere.
'Powergolf' har 10h9h i hulen og en slat bedre med par i 10'ere.

Turn Jd og riner 4s ændrer ikke på noget og Rasmus Zeer vinder dermed turneringen. Se flere hænder fra Head-up'en her

Fantastisk hit rate
Vi har set lidt på Rasmus Zerr's deltagelse i Super Tuesday igennem årene, og det er resultater, der kan gøre enhver pokerpro misundelig. Første kan han spillede med var tilbage i oktober 2010, og han har i løbet af de seneste 6 år deltaget 79 gange. Af de 79 gange har han været i pengene 13 gange, hvilket giver en ITM på 16,5. Det er blevet til fem finaleborde, og han har været i pengene i 4 ud af de seneste 5 forsøg. Det er blevet til et samlet overskud igennem årene (altså i denne turnering) på ikke mindre end omkring $117.000.

Det er 'Powergolf's største onlinecash til dato. Han har præsteret 8 cash på mellem 38.000 og 40.000, men nu har han altså med et cash på $64.670 slået sin personlige rekord. 

Vi fik fat på en glad Rasmus Zerr på telefonen, og fik en lille kommentar til, hvornår han havde en fornemmelse af, at han ville gå helt til tops
'Jeg spillede en tæt på fejlfri turnering, og med 18 spillere tilbage føler jeg, at jeg er rigtigt godt med. Da vi rammer finalebordet ligger jeg 4'er og jeg kan mærke, at de andre spillere begynder at blive trætte og begå fejl. Jeg føler mig stadig frisk - spiller koncentreret, tålmodigt og finder de gode spots'.

På spørgsmålet om han spillede turneringen anderledes end normalt fortæller Rasmus
' Jeg kan mærke, at det er et mærkbart blødere felt end normalt, da der er en del spillere til live poker i Vegas i disse dage, og jeg synes, at jeg er god til at justere spillet, i forhold til, hvem det er jeg sidder overfor. Jeg får flere gange 'merbetaling' med et reraise og et follow up bet.

Hvad skal pengene bruges til?
'Jeg skal blandt andet en tur til Las Vegas og spille Main Event, hvor jeg var delvis staket, men nu kan det godt være, at jeg betaler buy-in selv.

Som sommelier og købmand i supermarked Rotunden i Hellerup har vi en fornemmelse af, at der skal lidt lækkert på bordet i aften?
'Det er rigtigt. Jeg regner med champagne og friske trøfler, som vi lige har fået ind ad døren. Til middagen en Brunello 2010 - det bedste år.

Kæmpe tillykke til 'Danmark bedste amatørpokerspiller'.
asd