Daniel Sternald Petersen scorer skattefri timeløn på 17.500 kroner

Daniel Sternald Petersen scorer skattefri timeløn på 17.500 kroner

Den meget aktive Daniel Sternald 'starwins :)' Petersen skovler dollars ind på konto i øjeblikket og det til en timeløn, så kan gøre selv den
mest grådige advokat misundelig. Som du har kunne læse her på Acemag, så har Daniel S. Petersen de seneste par uger præsteret resultater langt ud over det normale - og i går var han så på spil igen.

Ud af de 288, der spillede med i $215 Fat Thursday Turbo fandt 'starwins :)' vejen til finalebordet, og her gik det helt som planlagt. Den flittige dansker gik hele vejen til heads up mod 'WhaTisLOv3' fra Malta, og efter en deal cashed Daniel $10.276 for førstepladsen. Med under fire timers spil, giver det en skattefri timeløn på omkring de 17.500 kroner i timen.

Vi synes, at Daniel S. Petersen har cashet fint, og spurgte ham om et bud på hans overskud de seneste 14 dage 'Små 35k$. Troede lige jeg skulle tilbage på spin and go grinden, men ser ud til jeg kører et par dage mere mindst med mtt :-) '. Vi skyder endnu et spørgsmål afsted: Hvordan kan de være, at du er så godt kørende i øjeblikket?. Hertil fortæller Daniel 'det har en betydning, at jeg spiller få borde max 6 i forhold til måske 12-16 stykker førhen. + mit niveau også er blevet hævet gevaldigt over de sidste 2 år, har coaching flere gange om ugen'.

Vi siger herefter tak for svar, og ønsker manden GL med at score lidt flere dollars de kommende dage. 

Andre danske cash torsdag:

'x_zola' blev 4'er i Hot $109 og vandt $2.750.

'cod_mode' nappede en 4. plads til $1.935 i Big 11.

'Bruno Ganz' blev runner up i Hot $22 og fik $3.263 for dette resultat.
asd