nordicbet poker

Betsafe poker er død - længe leve NordicBet poker

Betsafe har været kendt for deres vilde og sjove kampagner, hvor han har kunne vinde de vildste gevinster og oplevelser i deres markedsføringskampagner af pokerplatformen. Men nu er det snart slut. 

Fra og med den 1. december udbydes der ikke længere poker på Betsafe, og de anbefaler i stedet at spille hos deres søsterselskab NordicBet.dk. Nu er Nordicbet's pokerudbud ikke på størrelse med PokerStars, men der er da der flere forskellige attraktive turneringer - f.eks. €25.000 Sunday Showdown, der starter klokken 20:30 - en turnering med med et buy in på €215, 5000 i startstack og 15 minutters levels.

Hos NordicBet Poker kan du vælge mellem fem forskellige velkomstbonus på mellem €25 og €1000, alt afhængig af dit temperament og pengepung. Deruder får du også en gratisk €500 freerollbillet i velkomstbonus.

Nå det er sagt (skrevet), så er udbuddet af pokerturneringer og præmiesumme en del større hos PartyPoker, hvor du også op til 30% tilbagebetalt hver uge med deres gode loyalitetsprogram - åbn din konto hos PartyPoker her.


Læs flere pokernyheder her 

asd