poker gus hansen

High stakes: Gus Hansen spiller $2000/$4000 med Phil Ivey og Negreanu på Bellagio

Det er ikke så meget, at vi har hørt til Gus Hansen i pokersammenhæng, men spillet Bridge og Rasmus Nørh-turnéen 'Danmark Dejligst' har ikke helt taget over - Gus Hansen er nemlig i Las Vegas, hvor han hygger sig med high stakes i Bobbys Room - det skriver Daniel Negreanu i en ny blog. 

Negreanu skriver i sin blog om $1500-$3000 Mixed Game på Bellagio med blandt andet Phil Ivey, Doyle Brunson, Gus Hansen, Patrik Antonius og Jennifer Harman omkring bordet, og det har været en fin pokeraften, hvor Negreanu kommer i det nostalgiske hjørne og tænker på de 'gode gamle dage' med masser af action, store pokerprofiler, high stakes i Bobby's Room, prop og meget andet. 

I løbet af natten bliver taksten skruet op til $2000/$4000, og da han, Phil Ivey og Gus Hansen på et tidspunkt er 3-handed, ender 'Kid Poker' ud i en hånd mod Ivey, der får ham til at folde sine to par. Hånden kan du læse mere om i bloggen, hvor Negreanu også kommer down memory lane og en, for ham, temmelig dyr aften på high stakes mod Phil Ivey og Gus Hansen. På et tidspunkt i spillet siger Ivey til Negreanu 'You broke your cherry huh?' og da Daniel ikke fatter, hvad Ivey taler om, fortsætter Phil med 'You hit beantown' - og det viser sig så, at Negreanu er nede med over 1 million dollar i samme session. 

Du kan læse hele Daniel Negreanu's blog her
asd