pistol dræber pokerspiller

77-årig pensionist brokker sig over pokerspil - skyder tre og dræber en

Når man læser om, at nogen griber til våben og dræber folk, så ledes tankerne sjældent hen på pensionister og ældreboliger -  ikke desto mindre har den 77-årig pensionist Larry Rosenberg netop skudt tre personer og dræbt en i et ældreboligkompleks i  Cheyenne, hovedstaden i den amerikanske delstat Wyoming.

Heritage Court Apartments har 32 billige boliger til husstande med mindst et medlem, der er 62 år eller ældre, og til boligerne er der tilknyttet et fællesområde.  Den 77-årige morder Rosenberg skulle angiveligt have været temmeligt irriteret over, at der blev spillet poker i fællesområdet hele tre gange om ugen - og til sidst blev det for meget for pensionisten, der skød tre af spillerne, hvoraf en døde, det oplyser foxnews.com 

Ifølge en anden beboer, Mary Eastman på 80 år, var Larry Rosenberg ikke var den eneste person, der var bekymret over pokerspillet i fællesområdet. Problemet var for nyligt taget op på et møde med kompleksets ledere. ' Søndag, mandag og onsdag, det er for meget. Og så folk, som vi ikke engang kender. Vi ønsker ikke at kende dem. Nej, vi vil ikke. De tager vores plads. Sover på sofaen. Sover i hvilestolen' fortæller Mary Eastman. 

Drabsmanden Larry Rosenberg slipper for fængsel - han valgte nemlig at gå all in og skyde sig selv, da politiet konfronterede ham. 


asd