poker business man

Skal poker være din levevej - så gør poker til din virksomhed

Har du nogensinde overvejet at gøre poker til en levevej? Hvis du har, så har du næsten med garanti også tænkt: ”Det er jo umuligt!”. Det er ironisk, for samtidig er der tusindvis af mennesker rundt om i verden, som lige præcis lever af poker, og de har med garanti også tænkt den samme tanke som dig, før de gik i gang.

Det handler bare om at gøre det rigtigt, og som med alle andre ting, så kræver det arbejde. Dedikeret arbejde. De der fejler, som professionelle pokerspillere, er dem, som stadig opfører sig som om det er en hobby. Du kan nemlig ikke bare regne med held, når det kommer til at tjene penge på at spille.

Poker er din virksomhed
Første skridt fra din side af, er at afgøre med dig selv, at poker ikke længere bare er en hobby. Du skal se poker som din virksomhed, og dine kunder er de spillere, som du spiller imod. Du skal være på mærkerne og foran kunderne for at tjene penge og generere et overskud, og det kræver en indsats - en indsats i uddannelse via diverse pokerlitteratur, psykologi, samt at spille spillet.  Der findes masser af dygtige hobbyspillere, og dem vil du også møde, derfor skal du være menneskekender, så du hurtigt kan afkode de forskellige typer 'kunder'.

Du vil tabe penge
Du vil tabe penge – så kan det ikke siges mere præcist. De fleste virksomheder oplever at investere penge i noget, som viser sig at være en underskudsforretning. Det skal du også være forbedret på, og derfor må du ikke lade dig slå ud. Det vigtigste er, at du planlægger din økonomi sådan, at du har råd til at tabe og har en stram bankroll management. I en virksomhed, vil man typisk holde virksomhedens økonomi adskilt fra ens privatøkonomi, og det bør du også gøre, når du spiller poker. Ellers risikerer du at stå i en situation, som mange forretningsmænd også har prøvet, hvor de pludseligt har brugt deres personlige formue og må gå fra hus og hjem.

Rådet er derfor kort og godt: Opret en separat bankkonto, hvor dine pokerpenge står på. Hvis du ender med at kontoen bliver fuldstændig tømt, så må du indse at din virksomhed er gået fallit. Så må du få et almindeligt arbejde og spare op igen. Lad være med at inddrage din personlige formue, optage lån eller sælge ejendele. Det er et sidespor og ender sjældent godt.

Sidst men ikke mindst
Et sidste råd er 'tag det roligt'. Det er fristende at tro, at du kan tjene en formue på poker, men det er også disse tanker, der ofte ruinerer folk. Start forsigtigt og beskedent ud og vær tilfreds, hvis du har et overskud, når ugen eller måneden er omme. I første omgang er dette tusind gange vigtigere, end hvor stort dette overskud er.

Hvis du har fået blod på tanden, så er poker som en levevej, måske værd at undersøge. Som med alt andet er der en risiko ved det, men du kan selv gøre meget for at komme rigtigt i gang. Der er masser af gode råd at finde, og selvom poker også har en heldfaktor kaldet varians, så handler det endnu mere om evner. Derfor er det også noget, som du kan øve dig i og blive en mester til – især hvis du har instinkterne i orden. Læs mere her om hvordan du kan leve af at spille poker og få mere inspiration til, hvordan du kommer i gang.
asd