tøffelhelt poker

Tag en pokerspiller - der er tøffelhelt

Fuck for en fattig pokerfredag.

Er de danske pokerhelte blevet til tøffelhelte, der af konen, kællingen, madammen i går fredag blev tvangsindlagt til Vild med Dans - eller spillede de bare alle sammen pivdårligt poker, og derfor ikke fandt vejen til finalebordene på PokerStars? Det vides ikke, men vi kan næsten se for os, flere danske tøffelhelte sidde i sofaen med kaffe og hjemmelavet roulade, og virke begejstrede over dommernes karakterer til deltagerne i Vild med Dans. 

Det er uendeligt længe siden, at vi har set et så ringe dansk udbytte i onlinepoker - det var stort set ikke-eksisterende, men heldigvis var der et enkelt mandfolk (eller en stærk kvinde), der holdt fanen højt og leverede et pænt resultat.

Danskeren med nick 'fudodk' spillede i et 2.350 mand stort felt med i Big $22. Danskeren tog turen til finalebordet, og hele vejen til heads up mod en spiller fra Schweiz. De to valgte af dele - og fik dermed begge to $5.930.

Kender du en pokerspiller, der i går lagde sig fladt ned og så Vild med Dans i stedet for at spille onlinepoker, så hop over på Acemag på facebook og Tag tøffelhelten.
asd