liv boeree poker

Interview med Liv Boeree - pokerspilleren der vil redde verden

Pokerproen Liv Boeree kan meget andet end at spille poker - hun har en bachelor i astrofysik er tidligere model og heavy metal musiker, og så vil hun gerne gøre verden til et bedre sted at være, hvilket fik hende til at grundlægge Raising for Effective Giving (REG) - en
organisation, der opfordrer pokerspillere at donere en del af deres gevinster til de mest effektive velgørenhedsorganisationer, en opfordring som den svenske WSOP-vinder Martin Jacobson tog alvorligt, da han efter sin sejr donerede 250.000 dollars.

Den sympatiske pokerspiller kom i gang med spillet, da hun var færdig med at studere. Liv Boeree havde ingen job, studiegæld og brugte det meste af din tid på at spille guitar 'en dag så jeg en annonce for et game show, der søgte efter deltagere og gevinsten var £100.000.

Som gældsfanget nyuddannt lød det som en sjov måde at tjene nogle hurtige og 'live changing' penge, som jeg sendte en ansøgning' fortæller Boeree, og fortsætter 'det viste sig at være et reality TV show, der søgte fem nybegyndere til poker, som de ville lære at spille poker og derefter konkurere om gevinsten på £100.000'.

Hvordan det gik Liv Boeree i TV-showet, hendes syn på velgørenhed, poker og pokerkæresten Igor Kurganov - det kan du læste mere om i artiklen på huffingtonpost.com







asd