kresten pisker4vildt nielsen

Kresten Nielsen rammer Royal Flush og slår AAAA

I mangel af mega fede danske onlineresultater, har vi valgt at dele to af Kresten Nielsen's hænder fra i går - en for ham rigtig god hånd, men desværre også en grim en af slagsen.

I Super Tuesday spillede 409 med, inklusiv Kresten 'PISKER4VILDT' Nielsen, også kaldet 'El Toro'. Kresten Nielsen var godt kørende, og blev bedste dansker i turneringen. Desværre blev det ikke til en topplacering. I sin sidste hånd kommer Kresten ellers fint all in pre flop med AQ, og får kald af 'EndlessJ' fra Canada, der sidder med A10 - dermed ser alt godt ud med danske øjne, da Kresten er favorit til at vinde med 74,1% mod 25,9%. Vi ved ikke, hvad skurken fra Canada ramte på boardet, men mon ikke at der er faldet en grim 10'er, for Kresten tabte hånden.  

For sin plads som nummer 52 fik 'PISKER4VILDT' $2.355.

Her den grimme hånd:




Kresten Nielsen var også ude af fiske blandt franske frøædere, da han spillede med i Million Event Day 1D på Winamax, en turnering med en garanteret præmiesum på €1.000.000. Under nick 'KLONKEKONGEN' ramte Kresten Nielsen den bedste hånd af dem alle, nemlig Royal Flush. Den stakkels modstander sad med et es på hånden, men måtte se sine AAAA slået. Kresten Nielsen er videre til Dag 2, som spilles senere i dag - og satser på et finalebord.  

Her den smukke hånd:







asd