morten erland erlandsen

Erlandsen med en god dag på kontoret - napper guld og sølv

Morten Erlandsen har på det seneste stukket næsen frem i diverse onlineturneringer på PokerStars. I går tirsdag morgen, var Morten 'Erland' Erlandsen igen klar ved onlinefilten, og det skulle vise sig at blive en rigtig god dag på kontoret for en af de mest erfarne pokerspillere i Danmark. Erlandsen, også kaldet 'Pokergirl', lagde ud med Big $82, hvor han fandt vejen til finalebordet og gik hele vejen til heads up - det endte med en runner up placering og et cash på $1.694.

Om Morten har givet den gas online hele dagen vides ikke, men han er kendt for at kunne tage nogle mega lange sessions online - ihvertfald var han tilbage i nat klokken 01:30, hvor han sammen med 402 andre spillede med i Bounty Builder $162. Igen ramte Erlandsen finalebordet, hvor han spillede sig til heads up mod et gut fra Canada - og bum, denne gang gik Morten Erlandsen hele vejen og tog turneringen ned. Det blev til en førstepræmie på $6.105 samt en Bounty på $2.361.

Læs også: Guld til Erlandsen - slår 11 mands ned i lørdagsfight

Stor tillykke til 'Pokergirl'.

Andre cash tirsdag 

Der var desværre ikke dansk succes i Super Tuesday - bedste dansker blev 'x_zola25' som nummer 47 til $2.87. Førstepræmien på $67.341 gik til 'Baniclvan' fra Kroatien. Til gengæld fik 'x_zola25' rigtig godt fat i Hot $215, hvor det blev til en runner up placering og et cash på $7.608 - heads up tabte danskeren til den svenske pokerpro Jonatan 'TanTanSWE' Hellman.

Danskeren med nick 'loose_dk', har måske været lidt stram i det alligevel - han spillede sig frem til et cash på $5.046 for en runner up placering i Hot $55.

I Hot $22 fik vi to danskere på finalebordet. 'robert-debel' blev nummer 4 til $2.156 og lige efter kom 'Spillemaske' som nummer 7 til $1.513.

Emil 'Donborno3250' Bornø fra Gilleleje nappede $2.088 for en 8. plads i $215 Fat Tuesday Turbo.
asd