usain bolt poker

Usain Bolt skal sætte fart i PokerStars vækst

Vi har på det seneste set flere af de 'gode gamle pokerspillere' blive droppet som ambassadører af PokerStars, og blandt andet Theo Jørgensen har også stoppet samarbejdet med verdens største pokerroom.

Nye koste fejrer bedst, siger man, og nu skal verdens hurtigste mand Usain Bolt være ambassadør for PokerStars, og han gør dermed sin ven skuespiller og komiker Kevin Hart selvskab.

- PokerStars er en vinder og jeg er glad for at tilslutte mig Kevin for at udbrede PokerStars. Det er et udfordrene spil, det er sjovt, socialt og med masser af konkurrence, så jeg glæder mig til at introducere det til mine fans i hele verden, udtaler Bolt. 

- Bolt vil optræde i PokerStars markedsføring og spille live turneringer for at introducere nye spillere til poker, fortæller Eric Hollreiser, Vice President og Corporate Communications hos PokerStars, og fortsætter med

- Usain Bolt er en frygtet modstander, der vil gå hele vejen i poker - men han er også en af de med vellidte atleter i verden. Hans store globale kendskab og vindende personlighed vil hjælpe os med at introducere poker på en sjov, social og hurtig måde.

Her ordene fra Mr. Bolt - der måske vil koncentere sig om Hyper-Turbo turneringer :-)

asd