uk flag

UK dominans i Super Tuesday

Der var ikke den store danske succes i gårdagens Super Tuesday på PokerStars - bedste dansker 'IgorKarkarof' sluttede som nummer 79 og dermed langt væk fra pengene, som gik til de 47 bedste.

Godt nok var den første spiller ude af turneringen 'luckyfish89' fra UK, men til gengæld så gjorde hans landsfæller sig godt bemærket på finalebordet, hvor de nappede fire placeringer. Vinderen af turneringen, og altså fra UK blev 'SpaceyFCB', der løb med $57.000 efter en heads up deal med 'gustavo5454' fra Brasilien. UK tog sig også af 3, 4 og 6. pladsen med henholdsvis 'tezmoney' til $34.093, 'Firaldo87' til $25.047 og 'lodovi33' til $13.520.

UK-spillerne havde i det hele taget en god dag, da de blandt også vandt Bounty Builder $11, Hot 162 og Bounty Builder $44,.

I Big $55 var det til gengæld tæt på dansk guld, men heads up tabte 'Dethlefsen' førstepladsen og fik som runner up fine $6.030. I samme turnering spillede 'the fynboen' med og han blev nummer 7 til $1.080.

Ellers var der ikke de store danske resultater i diverse turneringer tirsdag på Stars.