pokerbøger

Poker: Eksempler på lovlige hjælpemidler

De fleste pokerspillere kan nikke genkendende til, at poker er et temmeligt kompliceret spil, hvorfor det er ideelt at benytte sig af forskellige hjælpemidler. Dygtige softwareudviklere har i årevis arbejdet hårdt på at udvikle mere eller mindre tekniske programmer, som kan optimere pokerspillernes vinderchancer.

Hjælpemidler i poker er en gråzone, for hvor går grænsen? Du skal som pokerspiller være god til at gennemskue, hvilke hjælpemidler der er lovlige, og hvilke der er ulovlige. Brugen af ulovlige pokerbotter kan i værste fald føre til konfiskering af kontoindestående og lukning af spilkonto. Det er altså ikke noget, man bør spøge med.

Brug en beregner

Ønsker du at vide, hvor meget du er foran eller bagud i poker, så kan du bruge en intelligent beregner. Det kan du vel at bemærke gøre, uanset om du har en, to eller flere modstandere. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din hånd og dine modstanderes hænder. Når du har indtastet disse oplysninger, vil du blive præsenteret for dine vinderchancer – målt i procent.

Du kan med fordel bruge en beregner, når du er i gang med at spille, men du har også mulighed for at analysere dine tidligere hænder. Det er som hovedregel helt lovligt at bruge en beregner til at beregne vinderchancen i en given situation. Find en poker hånd beregner online, hvis det lyder som et hjælpemiddel efter din smag.

Få hjælp fra dine pokerkyndige venner

Interessen for at spille online poker er stødt stigende, så du har måske også fået øjnene op for, at det kan være meget fordelagtigt at spille poker på nettet frem for at besøge et nærliggende casino. Du er dog ikke tvunget til at sidde mutters alene, blot fordi du har valgt at spille online.

Vil du optimere dine vinderchancer, så kan du få hjælp fra dine pokerkyndige venner. Det er dog kun en god idé, hvis dine venner formår at hjælpe dig frem for at forstyrre dig. Tag din allierede med på råd, inden du laver dit næste træk.

Viden er gratis 

Er det din ambition at blive en bedre pokerspiller, så du kan skabe overskud måned for måned? I så fald bør du søge så meget viden om poker som overhovedet muligt. Det kræver meget energi at skulle kæmpe sig igennem en tyk bog, men det er oftest det hele værd.

Låner du bøger på biblioteket, læser du blogindlæg på nettet, eller ser du videoguides om poker, så kan du blive meget klogere på pokerverdenen uden at skulle betale en eneste krone.
asd