I disse timer tør vi næsten godt garantere, at der sidder en medarbejder hos PokerStars med meget røde ører - så mørkerøde, som de kun kan være, hvis man har begået en brøler i millionklassen.

Der afvikles nemlig vanen tro en af de helt store søndagsfavoritter Sunday Warm Up, men i modsætning til alle andre søndage, så har der denne uge ikke været mulighed for at registrere sig senere til turneringen.

Resultatet er et deltagerfelt på - Sunday Warm Up taget i betragtning - meget beskedne 1204. Og det er mildest talt langt fra at kunne møde den garanterede præmiepulje på $500.000. Faktisk er det meget tæt på at være præcis det halve af garantien, så der er et overlay på godt og vel $250.000.

Hvis man er blandt de heldige, der har fået registreret sig inden turneringens start, så er buyin det dobbelte værd af normalt, og samtidig er der en førstepræmie på hele $85.000 at se frem til for den dygtige vinder.

Hvor stor en del af den præmie, som kommer direkte fra den uheldige medarbejders sparegris, melder historien ikke noget om. Men mon ikke det er sådan en fejl, man kun laver én gang i sit liv?