Thunderstruck II

Thunderstruck II

Thunderstruck II fra Microgaming er en fantastisk opfølgning på den succesfulde originale online slot Thunderstruck I, og du kan spille det populære spil på YAYbet. I den nye version er der gjort fantastisk meget ud af detaljerne og gameplayet er helt i top. Thunderstruck II er blandt de få nye video slots, der udbetaler gevinster på hele 243 linjer. Der er 5 valser med 3 symboler på hver valse og når der lige nøjagtigt udbetales gevinster på 243 linjer, så er det ensbetydende med, at man med en hvilken som helst kombination af minimum 3 symboler på valse 1, 2 og 3 opnår en gevinst. Dette er rigtigt sjovt, da det ikke følger de traditionelle symbol kombinationer. Der er, som på de fleste online slots, et wild symbol, som erstatter alle symboler og som i en hvilken som helst gevinstkombination, giver det dobbelte af den normale symbol kombination.

Der er sjove bonusspil med mulighed for at vælge imellem forskellige free spin (gratis runder) features. Bonusspillet udløses, når man opnår enten 3, 4 eller 5 scatter symboler vilkårligt og hvor der samtidigt udbetales en straksgevinst på henholdsvis 5, 20 eller 100 gange din indsats. De første 5 gange du udløser bonusspillet kan du spille en type free spin feature, hvor du efter den 5. gang får muligheden for at vælge en ny free spin bonus. Spillet husker hvor mange free spin bonus spil, du har "unlocked".

Er du til video slots, Odin, Loke og Thor's hammer, så er Thunderstruck II et must.

YAYbet matcher din første indbetaling på casinoet med en 100% bonus på op til 1.000 kroner. Læs i øvrigt mere om Thunderstruck II og velkomstbonus på YAYbet
asd