Vanvittig jackpot 85,9  millioner kroner

Vanvittig jackpot 85,9 millioner kroner

Vi har længe fuldt udviklingen af Mega Fortune's jackpot - den vokser og vokser, og nu er vi stædige, og følger den til den sprænger. Erfaringsmæssigt udløses jackpotten omkring de 25 millioner, så den kan i princippet sprænge i luften når som helst.

Mega Fortune video spilleautomaten hos betsafe lever i den grad i øjeblikket op til sit navn - Jackpotten er lige nu her torsdag kl. 10:00 rekordstor og på vanvittige €11.531.784 hvilket svarer til omkring  85,9 millioner kroner - altså ca. 34 millioner mere end Peter Eastgate's gevinst i WSOP Main Event 2008.

Hvis du drømmer om at vinde den helt store online casino gevinst, som helt sikkert vil kunne ændre dit lev for evigt. Så skal du tage at spille Mega Fortune.  Foruden den vanvittige store jackpot, så er Mega Fortune et ganske underholdende spil, hvor temaet er bygget op over livet som high society livsstilen med masser af bling bling og glamour. Du vil se både store fornemme limousiner, yachts og masser af fornemme smykker rulle hen over skærmen i jagten på den store gevinst. Spilleautomaten er en 5 hjulet spilleautomat med 20 gevinst linjer og masser af vinder kombinations muligheder.
 
Rammer du 3 bonus symboler efter hinanden vil du blive overført til bonusspillet, hvor du kan være heldig ramme den store guldåre. Bonusspillet er et form for lykkehjul der er opdelt i 3 faser med en ydre ring, en midter ring og en indre ring. For at komme ind til den midterste ring skal du forsøge at ramme pilen i den yderste ring, som fører dig ind til mellemste ring og herfra videre til den inderste ring. Rammer du ikke pilen der fører dig videre, vinder du et kontant beløb som kan variere fra 25 mønter og op til flere tusinde mønter.
 
En sådan monster jackpot skal sprænge på et tidspunkt - skal det være dig, der bliver multimillioner?

Du kan blandt andet spille Mega Fortune hos betsafe, betsson og NordicBet

Er du ny kunde får du selvfølgelig din attraktive velkomstbonus. De udspekulerede åbner selvfølgelig både en konto hos betsafe, betsson og NordicBet, og får dermed tre gange velkomstbonus, og dermed flere træk i automaten til at hive jackpottet.

Vi skal på forhånd advare dig - det er ikke for sarte sjæle, når man rammer tre gange bonus og "lykkehjulet" begynder at køre - køre mod Mega Jackpotten og de mange millioner.

OnsdagsLotto på 61 millioner.
Og når vi nu taler om millioner, så skal vi da lige nævne, at der på onsdag er 61 millioner i OnsdagsLotto. 7 millioner i puljen og 54 millioner i Superpuljen.

asd