blackjack

Vind mere i blackjack - brug strategiguide!

Et af de mest populære casinospil er blackjack, men ofte så kommer spillere til at stole lidt for meget på deres held og gode fornemmelse - frem for at stole på statistik og matematik. Og ja, man kan selvfølgelig være heldig og have en god dag, men på den lange bane er der flere penge at hente ved at optimere dine chancer ved brug af en startegiguide. 


Brug strategiguide
Da det er helt tilfældigt, hvilke kort du modtager i Blackjack, findes der ikke et system, der kan sikre dig succes og overskud ved blackjackbordene, men der findes til gengæld metoder, der maksimerer dine chancher for at udnytte de bedste odds tilgængelige for din håned en given situation. Det betyder, at du med brug af strategiguide kan lave det bedste valg mellem et kort til, splitte eller doble - alt afhængig af, hvilke kort du har fået, og hvilket åbent kort dealeren har.

Ryst ikke på hånden
Spiller du en for stor indsats, så kan du måske begynde at ryste på hånden og fristes til at stå på på en lille hånd, i håbet om at dealeren går over. Sådan over-forsigtighed indikerer ofte, at du spiller med en for høj indsats. Hvis du eksempelvis har fået 14, og dealeren viser 10, så er den optimale strategi at få endnu et kort - dette uanset, at du selvfølgelig selv har risikoen for at gå over.

Tricky 17
Mange spillere finder 17 et svært tal i Blackjack. Det er altid fornuftigt at stå på 17, dog har du med en 'blød 17' (es og seks)
chanchen for forbedre din hånd uden at frygte at gå over.

Trækkes et kort med værdi 10, har du stadig 17, mens et es, 2, 3, eller 4 vil forbedre hånden; det efterlader dig med kun 5, 6, 7, 8, eller 9, der forringer din hånd. Der er altså otte kort, som enten bibeholder værdien af din hånd eller forbedrer den, og kun 5 forringer den.

Se guide og blackstrategi for alle åbningskombinationer her asd