Heldig kvinde fra Randers vinder Divine Fortune jackpot på 1.906.888 kroner

At 'gå på' online casino er blevet mere og mere almindeligt. Nogle spiller blot for underholdningens skyld, andre i håbet om at skyde papegøjen i form af en stor millionsgevinst - en kvinde fra Randers har netop vundet Divive Fortune jackpot på 1.906.888 kroner på Leovegas.

Med hjælp fra den legendariske Pegasus i Divine Fortune, blev det en rigtig dejlig dag for en kvindelig spiller fra Randers. Med en indsats på blot 16 kroner ramte hun wild symbolet Pegasus, der udløser re-spins, og kom derefter ind i bonusrunden, hvor de magiske 3 bonus symboler udløser Mega Jackpot - i dette tilfælde var den på fantastiske 1,9 millioner kroner - ikke dårligt for en indsats på 16 kroner. Hvad vinderen skal bruge pengene på, står hen i det uvisse, men mon ikke der er blevet råd til en drømmerejse, en bil - eller måske af forkæle sine nærmeste med lidt lækkert. 

Tidligere på året blev en anden kæmpe jackpot vundet på LeoVegas. Mandag den 26. august vandt en 28-årig spiller fra Bayern hele 4.945.882 kroner - dette på Gems Gone Wild, en slot som desværre ikke tilbydes de danske kunder. Selvom spillemaskinen Gems Gone Wild jackpotten ikke kan vindes i Danmark, så kan du stadig være heldig og vinde en kæmpe gevinst. 

Foruden Divine Fortune er der flere andre spil med en stor jackpot. I skrivende stund er der en jackpo på 10.520.730 kroner på spillene Top Cat, Slot O'Gold, Pawn of Fury, Super Spinner Bar-X, Irish Riches, Genie Jackpot, Star Spinner, Worms Reloaded, The Pig Wizard, Mars Attacks og Vikings of Fortune.Har du lyst til at prøve lykken på LeoVegas, så åbn din konto her og kom godt i gang med op til 200 freespins og 10.000 kroner i bonus.

leovegas velkomstbonus