Spil på VM-finalen og vind en Iphone

Spil på VM-finalen og vind en Iphone

Centrebet Show some Balls slutter VM af med endnu en konkurrence til Acemag's brugere om en Iphone. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at spille for min. en halvtredser på finalenkampen - så kan du blive den heldige vinder af en IPhone. Vinderen kontaktes direkte af Centrebet og offentliggøres her .
 
But wait that's not all!

Placer et "Pick your own time" bet på VM finalen og hvis kampen går hele vejen til straffesparkskonkurrence, refunderer Centrebet alle tabene bets på dette spil!

I 1998 gav Zidane Frankrig føringen I det 27nde minut I finlaen mod Brasilien. I 2002 tog det Ronaldo 67 minutter at bryde Tyskernes forsvar, da brasilien mødte dem i finalen. I 2006 var det igen Zidane, der bragte Frankrig foran, denne gang efter bare 7 minutter, mod Italien!

Og så til finale I Sydafrika! Hvem scorer hvornår?

"Pick your own time" er et helt unikt marked specielt for Centrebet kunder! Det betyder, at du skal vælge et tidspunkt hvornår det første mål bliver scoret før eller efter! Hvert minut har en helt unik tilbagebetaling, for både "Før" og "Efter", så vælg dit tidspunkt i kampen og hvis prisen er rigtig slår du til med dit bet!

Hvordan tror du VM finalen 2010 ender? Centrebet har følgende odds på kampen:

Holland - Spanien

1: 3.40     X: 3.40     2: 2.10
asd