Superligaen: Brøndby - FC Midtjylland

Brøndby IF har i tre ud af fem kampe dette efterår holdt nullet. Den bedrift skyldes ikke mindst målmand Stephan Andersen, der på Brøndby.com gør status og kigger frem mod første hjemmekamp i Superligaen mod FC Midtjylland.


"Det er klart, at det betyder meget for mig selv og forsvaret, ja for hele holdet, at vi holder målet rent. Clean sheets giver selvtillid og tro på, at vi kan holde en modstander fra fadet. Men det vigtigste er nu en gang, at vi vinder kampene. Som målmand vil jeg dog hellere vinde 1-0 end 3-2," smiler Stephan Andersen.

Om søndagens kamp mod FC Midtjylland, siger keeperen:

"Vi glæder os alle meget til på søndag, hvor vi for første gang i denne sæson skal spille Superliga foran vores fans på Brøndby Stadion. Det bliver garanteret en fed kulisse, som det plejer, og vi håber selvfølgelig på masser af tilskuere og super stemning.

Der er altid store forventninger til os på hjemmebane, og det skal der også være i Brøndby. Vi spillere har jo tilsvarende høje forventninger til os selv og hinanden.

Vi vil rigtig gerne komme godt fra land her på Brøndby Stadion på søndag og få opbygget en hjemmebane, hvor det er meget vanskeligt for modstanderen at få point med hjem. Det er vigtigt for vores målsætning om en topplacering og vigtigt for vores fans naturligvis.

Det bliver dog ikke en nem kamp, for FC Midtjylland har lige som os to sejre i benene og fører pt. Superligaen. De har et godt hold og en god træner, men når det er sagt, så skal vi fokusere på os selv og vores eget spil. Vi skal bygge videre på de gode takter, der har været indtil videre i efteråret, og så tror jeg helt sikkert på de tre point," slutter Stephan Andersen af.

Kampen vises direkte på TV3+ søndag kl. 18, og bet365  har følgende odds på kampen:

1: 2.00     X: 3.50     2: 3.60


asd