Fortsætter den sjællandske superligadominans?

Fortsætter den sjællandske superligadominans?

Inden de sidste spillerunder af sidste sæsons 1. division tydede meget på, at Fredericia ville rykke op i superligaen, og dermed ville landets bedste række blot tælle tre sjællandske hold, FC København, Brøndby og FC Nordsjælland.

Men med Lyngbys gode afslutning blev antallet fire i årets superligasæson, og hvilken start de har fået. Sammen med FC Midtjylland har netop de fire sat sig på top 5 efter fire spillerunder. Fortsætter den gode stime for sjællænderne?

En ting er sikkert; de får ikke alle maksimalt ud af den næste runde, da FC København tørner sammen med FC Nordsjælland i Parken. Men hvem trækker det eventuelle længste strå?

Sidst de mødtes i Parken sejrede FC Nordsjælland, og tror du på en gentagelse, betaler Bet365 odds 8 for udesejren. Tror du på favoritsejren, er NordicBet blandt de markedstoppende med 1,50.

Brøndby kan tage sin fjerde sejr på stribe mod Esbjerg, der til gengæld kan indkassere sit femte nederlag ud af lige så mange mulige. Bliver det den københavnske vestegn og ikke den jyske, der tager tre point, så giver Betway odds 1,55.

Endelig skal Lyngby til Randers og skal naturligvis overraske positivt for at hente en sejr. Men hvorfor ikke? Holdet har uventet taget 7 point i de seneste 3 kampe. En udesejr til oprykkeren belønnes med 5,65 hos Unibet.
asd