Vinder Wilbeks drenge VM-guld?

Vinder Wilbeks drenge VM-guld?

Det kører fint for dansk håndbold, og Pytlick's piger klarede det godt til EM indtil semifinalen og bronchekampen, hvor det relative unge hold ikke stod distancen.

Nu er det mændenes tur!
Efter Danmark vandt dobbeltkampen mod Schweiz, er holdet nu klar til den største sportsbegivenhed i Skandinavien næste år, VM i herrehåndbold, der spille i perioden 13. – 30. januar. Danmark skal spille sine gruppekampe på Malmø Arena, hvor også finalen skal afgøres. Wilbeks drenge er næsten på hjemmebane, og der er store forventninger til Michael Knudsen, Mikkel Hansen, Kasper Nilesen og resten af det danske hold.   

Odds hos bookmakerne er signifikant forskellige, eksempelvis har Expekt et af de højeste odds på Kroatien, men til gengæld Sportingbet odds 12.00 på Danmark som vinder, hvilket er over dobbelt så meget som Expekt, der giver 5.50. Jo tøttere vi kommer på VM, jo mere vil bookmakernes odds nærme sig hinanden, så det er nu, hvis du skal  

Frankrig    2.55 hos Unibet
Kroatien    6.50 hos Expekt
Spanien    7.50 hos Titanbet
Danmark 12.00 hos Sportingbet
Sverige   17.00 hos Sportingbet
Polen      20.00 hos NordicBet 

Kom med til finalen!
NordicBet har sikret billetter til den udsolgte kamp, og du kan blive den heldige vinder af billetterne. Vil du deltage i konkurrencen om VIP turen for to, så skal du blot spille for minumum 100 kroner på håndbold i løbet af december. Vinderen scorer en fantastisk tur for 2 personer, hvor de forhåbentligt kan se Wilbek & Co. vinde guld!

Præmien inkluderer:
2 billetter til VM-finalen (og Bronze-kamp samme dag) i Malmö Arena
2 overnatninger i dobbeltværelse på First Hotel Jörgen Kock
VIP-arrangement inden kampen
2.000 kr. i lommepenge
Præmien udtrækkes 1. januar, og offentligøres på NordicBets forside. Vinderen bliver kontaktet direkte. Læs mere på NordicBet  asd