Spøjse odds på VM-håndbold

Spøjse odds på VM-håndbold

VM i håndbold skydes i dag i gang i Malmø, hvor man vel nærmest kan tale om en lille dansk hjemmebane. I flere af de indledende kampe er styrkeforholdet så skævt, at bookmakerne giver odds 1, altså 1 krone igen, på hver krone du satser - så det bliver der nok ikke spillet meget på. Af disse kampe med kæmpefavoritter kan blandt andet nævnes Tyskland-Egypten, Norge-Japan, Frankrig-Tunesien, Sveriges kamp i dag mod chile og Danmarks kamp fredag mod Australien.  

Skal du spille på de indledende kampe i VM-håndbold, så skal du altså gå efter den helt store overraskelse, eller også skal du finde nogle gode "handicap odds". Sverige skal selvfølgelig vinde stort over Chile i dag, men med hvor mange mål?

Hos betwayNordicBet og bet365 kan du få odds 1.90 på sejr til chile, hvor Sverige er bagud fra starten med 23,5 mål.  

På Danmark kamp mod Australien giver bet365 odds 1.80 på sejr til Australien og odds 1.90 på dansk sejr, hvor Danmark fra starten er bagud med hele 30,5 mål. Der bliver godt nok scoret mange mål i håndbold, men at vinde en kamp med over 30 mål, det er alligevel en slat.

Bookmakerne har mage forskellig odds på VM-kampene på alt fra gule/røde kort, scorer en spiller 3 mål i træk? til hvilket hold, der får den første 2-minutters udvisning. Tjek f.eks. NordicBet, betway og bet365 

Du kan se langt de fleste kampe på TV2 Sport og Danmarks første kamp fredag på DR1 kl. 20:00. NordicBet har live betting på f.eks. Danmarks kamp mod Australien - damn, der skal bookmakerne ikke sidde og sove, for det kommer til at gå stærkt. Hos NordicBet er dit første LiveBet på VM gratis. Såfremt du ikke vinder på dit første LiveBet, så får du pengene igen (op til 50 kroner). asd