Kan AaB også besejre mesteren?

Kan AaB også besejre mesteren?

Superligaens bundhold, AaB, kom ud til forårets første runde med en masse selvtillid og tro på overlevelsen. Nordjyden er nemlig den klub, der på papiret har forstærket sig bedst i vinterpausen. Kenneth Emil Petersen og Chris Rolfe tilbage i AaB-truppen og Brasilianske Kayke får måske debut i kampen mod FC København. 

Forstærkningerne så ud til at give afkast allerede i forårets første runde, men på grund af et tvivlsomt dømt straffespark i de døende minutter måtte Aab nøjes med et point.

Det lægger yderligere pres på AaB i weekenden, og der venter ellers en hård hurdle i FC København. Mesterholdet blev dog tilføjet sæsonens første nederlag i den seneste weekend mod FC Midtjylland, og holdet har måske allerede tankerne på næste uges Champions League-returkamp mod Chelsea i London. FC Købenahvn har ikke tabt to Superliga kampe i træk siden maj 2006, men tror du alligevel, at FC København taber igen, kan et odds forslag være AaB-sejr til odds 5 hos Unibet eller til odds 5,08 hos Pinnacle, der er markedets højeste.

Pinnacle ligger ligeledes højt på FCK-sejr, nemlig odds 1,81, mens både Betsafe og Bet365 belønner udesejren med 1,80.

Det er også runden, hvor Brøndby skal have en sejr, hvis klubben vil følge med i kapløbet om sølvet. Holdet hentede blot uafgjort mod Lyngby på hjemmebane, og nu gæster Sønderjyske Brøndby Stadion.

Tror du på fuld Brøndby-gevinst kan det igen betale sig at placere indsatsen hos Pinnacle, der giver odds 1,84. Har du tiltro til Sønderjyske, skal du satse skillingerne hos NordicBet, der giver markedets klart højeste odds på udesejr, 5,20.

Kampen spilles søndag kl. 16, mens AaB-FC København fløjtes op lørdag kl. 19.

asd