Kan Brøndby chokere FC København?

Det er efterhånden nogle sæsoner siden, at Brøndby og FC København var ligeværdige konkurrenter i toppen af dansk fodbold. Således også i klubbernes indbyrdes opgør. Faktisk har FC København vundet fem af de seneste seks møder, og den sjette endte uafgjort.

Når de to hold støder sammen søndag, tyder meget lidt på et ændret billede af det styrkeforhold. FC København er trods en svag sæsonstart i bedre form, hvilket kom til udtryk i onsdagens kamp mod Chelsea på Stamford Bridge i London, hvor FCK hentede 0-0.

Den kamp kan sidde i benene, men omvendt kan intet holde FC København til ilden som et møde med ærkerivalen fra hovedstandens vestegn.

Desuden taler det imod en Brøndby-overraskelse, at de gul/blå risikerer at måtte stille op uden det foretrukne midterforsvar, Max von Schleebrügge og Clarence Goodson.

Det kan aflæses på bookmakernes odds. FCK er nemlig klar favorit, og vinderoddset på hjemmesejr ligger i gennemsnit på odds 1,61. Skal man hente lidt højere er 1,67 markedets bedste odds. Det får man blandt andet hos 888sport.

Den store favoritværdighed gør selvfølgelig oddsene høje på Brøndby, der dårligt kan huske den seneste sejr i Parken. Det højeste odds på Brøndby, finder man hos NordicBet, der giver odds 6,65.

Runde 22 byder naturligvis også på nedrykningsgysere, og Esbjerg og AaB er nærmest pisket til gevinst for at gøre overlevelsen realistisk. De skal dog begge på svære opgaver på Sjælland.

AaB kan dog finde trøst i, at de vandt i Lyngby senest, de var på besøg. I sæsonens første spillerunde vandt AaB 4-2 på et hattrick af Ronnie Schwartz. Tror du på en ny nordjysk sejr, henter du det højeste odds hos blandt andre Pinnacle, de giver odds 2,28.

Oddset på fuld gevinst til Esbjerg i Farum mod FC Nordsjælland er endnu højere. Højeste odds på udesejr er 4,10 også hos NordicBet.

De tre omtalte kampe spilles alle søndag.
asd