Sender Brøndby AaB mod 1.division?

Der resterer blot ni runder af Superligaen, og de to jyske traditionsklubber, AaB og Esbjerg, der er solidt plantet under nedrykningsstregen, har alvorligt brug for sejre, hvis de ikke skal udskifte superligatilværelsen med en i 1. division.

Klart værst er situationen i AaB, der har seks point op til overlevelse. Og oven i købet en svær opgave i weekenden, når klubben drager til Brøndby Stadion. Her vinder holdet sjældent, men hvis du tror, at AaB drager fordel af Michael Krohn-Dehlis karantænefravær og henter tre livsgivende point, kan det faktisk bedst betale sig at satse skillingerne hos Danske Spil, der er den på markedet, der har gjort Brøndby til størst favorit. Det betyder samtidig, at AaB-sejr belønnes med odds 4,35. bet365 giver 4,20 på et marked, hvor gennemsnittet ligger i omegnen af odds 4.

Har du større tiltro til Brøndby, kan hjemmesejren spilles hos betsafe, der tilbyder markedets højeste, 1,95. bet365 er højest på uafgjort til odds 3,60.

Rundens anden interessante kamp er mandag i Herning, hvor FC Midtjylland møder OB. Der er medaljer på spil, og hjemmeholdet skal vinde, hvis sølvet fortsat skal virke en smule realistisk. Danbook giver 2,55 på hjemmesejren, mens du bør placere indskuddet hos betsafe, hvis du vil spille på OB. Her er oddset 3,10.
asd