Messi på rekordjagt

Messi på rekordjagt

Verdens bedste fodboldspiller slog til igen. Lionel Messi scorede begge mål, da Barcelona slog Real Madrid i sidste uge efter en dramatisk semifinale. De to hold havde ellers inden for de seneste to uger spillet 1-1, og hovedstadsklubben vandt den spanske pokalfinale. Men i sidste uge var det Messi, der blev matchvinder med en kasse i det 76. minut og igen fire minutter før tid. Det ser svært ud for Real Madrid, der bl.a. må undvære Sergio Ramos, der fik gult kort og nu må afsone karantæne. Det ser ud som om, at Barcelona er i finalen - der er ikke mange hold,  der slår Barcelona på Camp Nou igen. Hvordan tror du kampen ender?

TV3+ sender kampen direkte kl. 20:45. Vi har fundet følgende odds hos bookmakerne.

1: odds 1.67 hos bet365   
X:
odds 4.33 hos bet365 
2:
odds 5.00 hos betsafe
   
Messi er oppe på 36 Champions League-mål i karrieren. Af disse 36 er de 17 scoret i turneringens knock out-fase. Her er Messi kun overgået af Shevchenko og Raúl, som begge har scoret 18 gange i turneringens knock out-fase.

Lionel Messi er ligeledes denne sæsons foreløbige CL-topscorer med 11 mål. Han er kun et mål fra Ruud van Nistelrooys rekord på 12 Champions League-mål i en sæson

Tror du, at Messi scorer i kampen giver betsafe odds 1.61.


asd