Hvem skal udfordre OB i sølvkampen?

Hvem skal udfordre OB i sølvkampen?

Nedrykningsspørgsmålet hærger fortsat i Superligaen, men spændingen i medaljekampen er dog også intakt. OB ligger lunt til sølvet, men FC Midtjylland og Brøndby, der er fire point efter fynboerne, kan med en stærk slutspurt fortsat nappe andenpladsen.

Netop de to hold tørner sammen søndag i Herning i rundens mest interessante opgør, og hjemmeholdet må på forhånd erkende, at Brøndby har et overtag i de indbyrdes dueller. Således har FC Midtjylland blot vundet et af de seneste ti indbyrdes opgør.

Brøndby viste dertil gode takter senest mod FC København, og hvis du tror, at holdet kan følge op med en sejr i Herning kan du med fordel spille udesejren hos betsafe til odds 2,90.

Tror du på uafgjort, som det er blevet to af de seneste tre gange i Herning, er betsafe markedsførende med odds 3,35. Har du størst fidus til hjemmesejren, kan den spilles hos unibet til odds 2,55.

Allerede lørdag kan OB dog udbygge forspringet til FC Midtjylland og Brøndbys til syv point i tilfælde af sejr i Randers. Sker det, kan du sætte dit OB-indskud hos betsafe til odds 2,45. bet365 er markedsførende på uafgjort til odds 3,40, mens det kan betale sig at lægge sit indskud på Randers hos NordicBet til odds 3,15.

Kampen i Randers begynder lørdag kl. 17, mens søndagskampen i Herning har kick off kl. 18.
asd