Fortsætter Brøndby medaljekursen?

Fortsætter Brøndby medaljekursen?

Med sejren over Lyngby spillede Brøndby sig tilbage i medaljekampen og overhalede samtidig FC Midtjylland på tredjepladsen i kraft af en bedre målscorer. Med endnu en sejr over FC Nordsjælland holder Brøndby fast i denne, og holdet er da også klar favorit på hjemmebanen.

De fleste bookmakere er enige om, at Brøndbys favoritværdighed bør ligge i nærheden af odds 1,60, men Unibet går lidt højere end gennemsnittet med 1,65. Brøndby har dog haft tendens til at spille meget uafgjort i denne sæson – 11 ud af 31 kampe – og forventer du en ny remis, giver bet365 odds 3,80. Tror du derimod, at FC Nordsjælland kan følge op på søndagens pokaltriumf med en ny sejr, giver betsafe odds 6.

Taberen i den nævnte pokalfinale, FC Midtjylland, risikerer nu at ende uden hverken pokal eller medalje. Skal bronzen sikres, kræver det i hvert fald en hjemmesejr over Randers. NordicBet og bet365 er blandt de bookmakere, som giver odds 2 rent på det udfald. betsafe er blandt de højeste på udesejren med 3,60.

Endelig kan OB sikre sig sølvmedaljerne med en sejr i Odense over FC København. NordicBet er blandt de markedsførende med odds 3,25 på OB-sejren, mens betsafe giver 2,30 for endnu en sejr til det suveræne mesterhold.

Alle seks opgør i den 32. spillerunde afvikles onsdag kl. 20.
asd