Hvem overlever nedrykningsdramaet?

Hvem overlever nedrykningsdramaet?

Dramaet bliver næppe meget større end det, der venter i den sidste spillerunde af Superligaen. Ingen nedrykkere er fundet endnu, og hele fire hold kan komme til at trække de to nitter, der hedder 1. division fra den kommende sæson.

Oprykkeren Lyngby havde de flest dømt som nedrykker inden sæsonen, men holdet har fightet forbilledligt gennem sæsonen og onsdagens sejr over Silkeborg kan holdet pludselig selv afgøre sin skæbne.

Med en sejr over OB på hjemmebane er Lyngby sikker på at overleve, og den mulighed syntes åben, da OB allerede onsdag sikrede sig sølv. Tror du, at Lyngby vinder på grund af den større motivation kan du få odds 3,10 bet365, mens unibetNordicBet og betsafe alle belønner OB-sejren med odds 2,35.

Lyngby kan nøjes med uafgjort i tilfælde af, at Randers ikke besejrer Esbjerg på hjemmebane samtidig. Og lukrerer Lyngby på dette resultat, giver X i Lyngby odds 3,40 hos unibet.

Og så er det jo oplagt at kaste sig over netop Randers-Esbjerg-gyseren. Inden den sidste runde ligger begge under nedrykningsstregen, og spiller de uafgjort indbyrdes rykker de begge ned. Derfor virker det ikke oplagt, og unibet giver da også hele 4,25 for remis.

Randers er favorit på hjemmebane, og unibet og betsafe belønner den begge med odds 2,15. Tror du på, at Esbjerg kan slutte med endnu en sejr, giver bet365 odds 3,20.

Endelig kan AaB i realiteten også ryge ud, hvis holdet taber i Parken, samtidig med at Lyngby og Randers vinder. Taber AaB i Parken, giver unibet odds 1,85. betsafe giver 3,65 for uafgjort, mens NordicBet giver odds 4,55 for AaB-sejr.

Alle kampe i spillerunde 33 spilles søndag kl. 16.
asd