Overrasker FCN for fjerde gang i træk i Odense?

Overrasker FCN for fjerde gang i træk i Odense?

Så skal vi heldigvis på den igen. Den danske Superliga begynder i weekenden, og man kan kun håbe, at den fortsætter lige så spændingsmættet, som den forrige sæson sluttede. I hvert fald hvad angik nedrykningsspørgsmålet. Mesterskabet var længe afgjort til FC Københavns fordel, men tabet af en lang række profiler kan måske bringe konkurrenterne nærmere den suveræne mesterklub.

I første runde skal FCK et smut til Haderslev for at møde Sønderjyske, som før har haft held med at drille mesteren på hjemmebane. Der er gode penge at hente, hvis det sker på ny. Således giver unibet flotte odds 7.50 på hjemmesejr, mens uafgjort honoreres med 4,33 hos bet365. Er du til den mere forudsigelige udesejr, giver betsafe og betway odds 1,50.

Det bedste bud på en udfordrer til FCK, ligner igen OB, som kan tage førstepladsen, i hvert fald midlertidigt, med en sejr allerede lørdag i den reelle premiere i Odense. Holdet er favorit mod FC Nordsjælland til odds 1,70 hos både betsafe og unibet. Men faktisk har FC Nordsjælland taget sejren de seneste tre gange i Odense, to gange i ligaen og en gang i pokalen, og tror man på en fjerde Farum-sejr, giver nordicbet 5,70 for denne.

I rundens måske mest interessante kamp mødes Brøndby og AaB. Trods svage resultater i opstartsfasen bærer Brøndby en relativt stor favoritværdighed på hjemmebane til odds 1,90 hos betsafeunibet og bet365 giver begge odds 4,20 for AaB-sejr, som blev udfaldet, da nordjyderne sidst besøgte Brøndby Stadion.
asd