Kan OB præstere et nyt mirakel?

Kan OB præstere et nyt mirakel?

I aften skal OB ud i deres livs kamp, og håbet om minimum uafgjort, der vil sende dem videre i Champions League. I den første kamp på hjemmebane kæmpede Fynboerne bravt og vandt en historisk sejr over de teknisk dygtige spillere fra Villarreal. Dramaet blev forløst med målet til 1-0 af Hans Henrik Andreasen. Lad os håbe på flere Champions League-hymner på TRE-FOR Park, men først skal OB gennem to hårde halvlege på Villarreal's hjemmebane El Madrigal. Villarreal "Den gule ubåd" vil gøre alt for at hindre danskerne i at få fat i den eftertragtede billet til gruppespillet.

Ikke overraskende har OB's cheftræner Henrik Clausen Villareal som favorit til at vinde kampen i aften. På pressemøde mandag på El Madrigal udtalte han "Det bliver en rigtig spændende kamp, vi skal spille. Villarreal er stadig klar favorit i de flestes optik og også i min. Barcelona og Real Madrid har det heller ikke altid så nemt på det her stadion, men vi er godt forberedt, og vi vil opsøge mulighederne. Når man gør det, så kommer heldet nogle gange, og det går vi efter. Vi håber, det bliver en tæt og spændende kamp".

Det forlyder, at OB spillerne hver får en bonus på 350.000 kroner , så foruden den sportslige motivation ligger der altså også en økonomisk en af slagsen - men kan OB holde stand?

Kampen vises direkte på TV3+ kl. 20:45. Vi har fundet følgende odds hos bookmakerne:

1.23 hos pinnacle
6.50 hos Unibet
15.00 hos bet365

Tror du på, at OB klarer minimum uafgjort, så giver Unibet flotte odds 4.45 på det resultat.

bet365 har live betting på kampen. Er du ny kunde hos bet365, så får du op til 1.000 kroner i velkomsbonus. Du kan åbne en konto herasd